|
Post by Nuindaeiel on Feb 17, 2006 16:13:34 GMT 1
No to ja oficjalnie siê meldujê Postaram siê dojechaæ na czas, ale zabiorê siê trochê wczeœniej, bo pewnie miêdzy 21 a 22 Hihi, uwaga, Boski! Wiozê Nattie wszystkie rozszerzone czêœci W³adcy
|
|
|
Post by Aniolek on Feb 17, 2006 16:41:14 GMT 1
Niestety nie wezme tego filmu bo po pierwsze nie mam tak duzej plyty (ponad 900 MB), po drugie nawet gdybym miała to nie mam nagrywarki dvd, po trzecie to jest ściągane przez edonkey, więc film jest podzielony na mnóstwo małych pliczków, których nie sposób połączyć.
|
|
|
Post by Kaja on Feb 17, 2006 17:43:15 GMT 1
Super ja też się melduje ok 18 wraz z upiorem z roku 04 i babką górniczą vel piernik ( różne nazwy widziałam). Co do Władcy też miałam wziąść aby wam zrobić niespodziankę, ale skoro będą to super.
|
|
|
Post by Nuindaeiel on Feb 17, 2006 20:50:26 GMT 1
Ale¿ Anio³ku, to s¹ normalne CD-R, tyle ¿e na 3-4 p³ytach (ju¿ nie pamiêtam) -chyba ¿e nie mówisz o W³adcy
|
|
|
Post by Aniolek on Feb 17, 2006 21:09:59 GMT 1
Nie mówiłam o Władcy Nuin tylko o upiorze z 1990 roku Niestety nie bede w stanie go z sobą przywieźć
|
|
|
Post by Kaja on Feb 20, 2006 17:46:02 GMT 1
I już po spotkaniu. Było SUPER (chyba się zgadzacie?) plan wprawdzie został trochę zaburzony ale najważniejsze zrealizowane. Kto pisze się na zrobienie sprawozdania? Ja nie wiem bo pewnie nie wszystko zapamietałam, choć czasem coś mi się przypomni i znowu szczęka boli. Czy ktoś robił notatki??
|
|
|
Post by PrzeBoski on Feb 20, 2006 18:31:20 GMT 1
spotkanie bylo strzalem w "10" a ja pamietam duzo smiechu i te niesamowite organ(y) Upiorka
|
|
|
Post by Nattie on Feb 21, 2006 0:50:27 GMT 1
Notatki? Kaja, ja nie niem czy pisaæ jakiekolwiek sprawozdanie, bo, jak to ktoœ zauwa¿y³, jeszcze nas z fandomu wylej¹ za wysoce wysoki poziom g³upawki. Pamiêtam organy, jak¿e, i 17 flaszek! I szczêkobóle powsta³e od œmiechu. [nie ¿eœmy obalili 17, tylko liczyli flaszki w wersji Schumachera. Czy to nie mówi samo za siebie?]
Aha, a upiorne wampiry siedleckie obecne by³y: duchem, w postaci cyfrowej (zdjêcia), wykonano te¿ test na Bazylii - zgadywanie, kto do niej mówi przez telefon. Zda³a celuj¹co!
A mniamuœna moja imienniczka by³a czaruj¹ca, zw³aszcza o poranku.
Kto da wiêcej?
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on Feb 21, 2006 15:39:34 GMT 1
Ja też dziękuję za przefajny zjazd! Strasznie mi sie podobało! Acz po tej głupawace to powinni nas uroczyście wylać z fandomu Upiorowego a stronkę zamknąć. Zamiast tego powstało by Forum Głupawek Histeryczno – Obsesyjno-Podtekstowych Imienia Czarnej Żmiji.
Jeżeli jednak chcemy tu pozostać proponuję w ramach pokuty przeczytać z pięć Angstów. (-:
Pozdrawiam popołudniowo.
Ps Nat wspaniały zestaw upiorowy. Mryyy.
|
|
|
Post by Nattie on Feb 21, 2006 21:43:55 GMT 1
[prowokacja on] Piêæ angstów? Ani jednego w polskim fandomie nie spotka³am. No mo¿e trochê "Gdzie s³ów...". Polish is trendy. [prowokacja off]
|
|
|
Post by Bazylia on May 16, 2006 15:38:14 GMT 1
Po rozmowie z Kaj¹ przysz³o mi do g³owy takie cuœ... 1 lipca - no mamy nadziejê przynajmniej... - siê wybieramy z Kwizarem i ew. z Wiew do W³och. Wyjazd jest z Katowic bodaj¿e. Czy mo¿e jakiœ phanmeeting siê organizuje w okolicy w tym czasie? ;D Jeœli siê organizuje to jest szansa ¿e bêdziemy... Jest tylko problem, bo musielibyœmy przenocowaæ gdzieœ... No i niestety nawet jak wszystko siê uda to i tak nie mogê obiecaæ ¿e bêdziemy Kwizar zg³oœ siê i siê wypowiedz czy siê piszesz na cuœ takiego.
|
|
|
Post by Nattie on May 16, 2006 22:30:21 GMT 1
Siê zorganizuje, na tak¹ okazjê!!! Problemu nie ma, chyba ¿e wampiry siedleckie pogardz¹ upiornymi gliwickimi podziemiami ;D
Nie wiem jak Kwizar, ale ja siê piszêêêêê!
|
|
|
Post by Bazylia on May 16, 2006 22:47:04 GMT 1
Och, wampiry podziemiami upiornymi gliwickimi nie pogardz¹ rzecz jasna Najwy¿ej jak wyjd¹ bêdzie w podziemiach trochê bardziej jak w krypcie ;D Ja te¿ siê piszêêêêê ale jeszcze nie wiem ani jak Kwizar ani jak rodzice ani w ogóle jak te W³ochy. Choæ s¹dzê ¿e sobie nie darujemy nawet jak Wiew nie zechce jechaæ.
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on May 17, 2006 20:18:27 GMT 1
Uwaga, uwaga! Rychło się zjedziem znów? – jak mawiała pewna wiedźma. (-: Locha Upiera zaprasza! Organizuje się wielkie spotkanie zupioryzowanych fanów w Krakowie 26 czerwca w samo południe. Na razie zapowiedziała się Nat, Ja i Kaja. Mam nadzieje że znajdziemy w grodzie Kraka lochy godne naszego patrona. Prawdopodobnie będzie gość specjalny Arien autorka słynnej parodii operowej. Przewidziane dyskusje o fanfikach, wzdechy ogólnoupiorowe oraz dyskusje o wszystkim.
Zapraszamy serdecznie wszystkich.
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on May 17, 2006 21:57:40 GMT 1
Ja jestem za. W koñcu i tak do Katowic trzeba dojechaæ. Tylko my to musimy ustalic juz przy zapisie na wyjazd, czyli w tym tygodniu.
|
|