Post by Kaja on Apr 26, 2007 15:34:21 GMT 1
Nareszcie!
Dzis juz zaczął się casting.
To ze strony teatru Roma
2007-04-26 - OGŁASZAMY CASTING
Teatr Muzyczny "Roma" zaprasza na przesłuchania do musicalu "Upiór w Operze" Andrew Lloyda Webbera .
Przesłuchania do głównych ról i zespołu wokalnego odbędą się 21 maja br. o godz. 10.00 w siedzibie Teatru - Warszawa, ul. Nowogrodzka 49 (wejście od ul. Św. Barbary 12).
Pisemne zgłoszenia ( c.v. wraz ze zdjęciem i numerem telefonu) przyjmuje Dział Koordynacji Pracy Artystycznej Teatru ( tel. 022 621 61 06) do dn. 17 maja br.
Na przesłuchaniach obowiązuje następujący repertuar
w języku polskim:
* Upiór ( tenor/ baryton) - "The Music of the Night", "Point of No Retourn" , "The Phantom of the Opera"
* Christine Daaé (sopran) - "Wishing You were Somehow Here Again", "Think of me´, "The Phantom Of the Opera"
* Raoul de Chagny (tenor/ baryton) - "All I Ask of You"
oraz 1 dowolny utwór musicalowy
* Carlotta Giudicelli (sopran) - "Think of me" oraz dowolna aria z repertuaru klasycznego
* Ubaldo Piangi (tenor) - 2 arie z repertuaru klasycznego
* Madame Giri ( mezzosopran) - 2 dowolne utwory musicalowe
* Meg Giri ( mezzosopran) - "Angel of Music"
* kandydaci do zespołu wokalnego - 2 dowolne utwory
musicalowe ( mile widziane utwory z przedstawienia "Upiór w operze")
Na stronie internetowej Teatru - www.teatrroma.pl
(od 4 maja br.) dostępne są krótkie charakterystyki postaci oraz materiały muzyczne obowiązujące na przesłuchaniach.
Nie wiem kiedy będize premiera, ale ja już chce.
Kto jedzie ze mną??
Dzis juz zaczął się casting.
To ze strony teatru Roma
2007-04-26 - OGŁASZAMY CASTING
Teatr Muzyczny "Roma" zaprasza na przesłuchania do musicalu "Upiór w Operze" Andrew Lloyda Webbera .
Przesłuchania do głównych ról i zespołu wokalnego odbędą się 21 maja br. o godz. 10.00 w siedzibie Teatru - Warszawa, ul. Nowogrodzka 49 (wejście od ul. Św. Barbary 12).
Pisemne zgłoszenia ( c.v. wraz ze zdjęciem i numerem telefonu) przyjmuje Dział Koordynacji Pracy Artystycznej Teatru ( tel. 022 621 61 06) do dn. 17 maja br.
Na przesłuchaniach obowiązuje następujący repertuar
w języku polskim:
* Upiór ( tenor/ baryton) - "The Music of the Night", "Point of No Retourn" , "The Phantom of the Opera"
* Christine Daaé (sopran) - "Wishing You were Somehow Here Again", "Think of me´, "The Phantom Of the Opera"
* Raoul de Chagny (tenor/ baryton) - "All I Ask of You"
oraz 1 dowolny utwór musicalowy
* Carlotta Giudicelli (sopran) - "Think of me" oraz dowolna aria z repertuaru klasycznego
* Ubaldo Piangi (tenor) - 2 arie z repertuaru klasycznego
* Madame Giri ( mezzosopran) - 2 dowolne utwory musicalowe
* Meg Giri ( mezzosopran) - "Angel of Music"
* kandydaci do zespołu wokalnego - 2 dowolne utwory
musicalowe ( mile widziane utwory z przedstawienia "Upiór w operze")
Na stronie internetowej Teatru - www.teatrroma.pl
(od 4 maja br.) dostępne są krótkie charakterystyki postaci oraz materiały muzyczne obowiązujące na przesłuchaniach.
Nie wiem kiedy będize premiera, ale ja już chce.
Kto jedzie ze mną??