|
Post by fidelio on Dec 6, 2007 10:51:31 GMT 1
No pewnie że pójdziemy i nawet wysiedzimy do końca "żeby nie wiem co" Tylko pilnujcie kiedy zaczną sprzedawać te bilety...
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 6, 2007 13:33:39 GMT 1
Jeszcze trochê czasu, spokojnie. Zreszt¹ warto odczekaæ chwilê, a¿ aktorzy siê trochê "rozkrêc¹". A propos iœcia naszego... bierzemy maseczki?
|
|
juana
Odwiedzający Operę
Forumowe Szyjątko Lochowe
|
Post by juana on Dec 19, 2007 10:02:55 GMT 1
*headdesk*
Dlaczego? No, dlaczego, ja się pytam? Chlip. Zagrobelny <czaszka>
Osobiście uważam, że ma niezły głos i nic poza tym. A niezły głos to zdecydowanie za mało. A już jego piosenki to powielanie wzorów i tak, mógłby zostać na etapie Sopotu. Pffff.
*włącza tego drugiego*
Ahaaa... Ok. Nie mam więcej pytań. Moja Siostra: To Erik? A nie Raoul czasem?
To ja chyba zamówię Jensena Ackesa. On ma głos nie ćwiczony, ale lepszy.
I chyba się boję.
|
|
|
Post by Kaja on Dec 29, 2007 14:50:48 GMT 1
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on Dec 29, 2007 23:44:43 GMT 1
AJJJJ! Jej głos jest taki że zazdroszczę upiorowi lochów - mógłby się schować i tego nie słyszeć. To będzie tragedia moje panie. Albo co gorsza komedia. Tylko nasze miłe towarzystwo może uratować wieczór przed katastrofą. ONI tak śpiewają że spadają żyrandole. Pamiętajmy o tym w czasie rezerwacji. Auć.
Notabene od kiedy rezerwacje? Toć wszystkie się musimy zebrać. Może jakaś lista obecności ile nas? Ja się piszę ( bez kocura).
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 30, 2007 12:16:52 GMT 1
Kocie, poprawka, nie "wszystkie" lecz "wszyscy, wszak mamy dwóch panów tu na forum. " Niezwyk³y duet nasz us³yszy noc, bo mam nad tob¹ ju¿ niezwyk³¹ moc". A ja mam deja vu, zapewne tak¿e niezwyk³e :] Teksty zachêcajace Chris do œpiewania... To¿ to samo siê prosi o: "A sam sobie œpiewaj". I powiedzmy to sobie szczerze, my nie mamy chwilowo kandydata na Upiora za bardzo. Hm ale im d³u¿ej s³ucham tym bardziej siê przekonujê do Steciuka. Tzn to jedyny kandydat, który w ogóle choæ trochê mnie przekonuje. Zreszt¹, jak pójdziemy zbiorowo to wszystko nam siê bêdzie dobrze ogl¹da³o To mo¿e oddzielny temat odnoœnie samego zlotu upiornego, ¿eby tam za³atwiæ listê obecnoœci, termin, rezerwacjê i resztê?
|
|
|
Post by Kaja on Dec 30, 2007 14:13:46 GMT 1
Dziś rano w "Dzień dobry TVN" Łukasz Zagrobelny potwierdził, że premiera upiora jest 15 marca a on gra główną rolę. No to obsada już zaczyna się wyłaniać. a tu powinna być relacja dziendobrytvn.onet.pl/1460489,gwiazdy.html
|
|
|
Post by Nattie on Dec 31, 2007 19:59:15 GMT 1
Brak mi słów już normalnie... Chyba niecenzuralne, ale bez przesady, nie będę. Jedyna nadzieja, że kupą raźniej A do tego mam wrażenie, że nasz polski Upiór będzie najbardziej sekkkssssiii na świecie. Nastolatki będą szaleć za Zagrobelnym. Aj, zawsze można iść i odtwarzaczem i nagraniem oryginalnym, hihi! W razie czego to słuchawki na uszy!
|
|
|
Post by fidelio on Jan 3, 2008 13:22:47 GMT 1
Ale - na Wielką Demeter Eleuzyjską! - PO CO zapatrzony w siebie młodzian (owszem, dość przystojny, ale co z tego) ma grać Upiora? Co to ma wnosić? Bo moim zdaniem taki casting wnosi sporo, ale bardzo bardzo niedobrych rzeczy. Te same zastrzeżenia co przy panu Butlerze: "czy ty, chłopie, nie masz większych problemów? To dlatego się w piwnicy chowasz? Przecież wystawisz czubek palca z tych lochów a trup damski się będzie do nóg twych słał." Mam cień cichej nadziei, że mu pyszczydło przerobią nie do rozpoznania (w Londynie to nawet Upiór nie był, tylko, że tak powiem, kapitan Jan Tomaszewicz prosto spod Sedanu ) Wolę w ten sposób - przynajmniej z ostatniego rzędu trzeciego balkonu było widać, że problem jest i to nie byle jaki. A tak będzie pod nastoletnią publiczkę z zerowym wyrobieniem - pewnie, że padną, co mają nie paść! To jest w końcu arcydzieło gatunku, nawet jak się cała ekipa solidne postara żeby to spaskudzić. Ale pójdziemy, pójdziemy. Będzie tragedia: "Litość i strach", jak rzekł Arystoteles. W najlepszym razie tragedia.
|
|
|
Post by Bazylia on Jan 3, 2008 13:47:33 GMT 1
Pójdziemy i w najgorszym wypadku bêdzie parodia na deskach teatralnych, te¿ nie byle co. Mo¿e nawet da siê liczyæ butelki. Hm no i zawsze jest szansa ¿e bêdzie graæ druga obsada, przynajmniej w czêœci, chyba ju¿ lepszy Damian Aleksander...
Czekam z niecierpliwoœci¹ (przewrotna istota jestem...)
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Jan 3, 2008 21:09:55 GMT 1
Słuchając tych fragmentów co są na youtubie płaczę ze śmiechu i litości. Liczę, że to są wersje niedouczone i będą ich szlifować. W taki sposób, to partię Cristine chyba każdy z nas by zaśpiewał... masakra... a upiór, no cóż: jak Bazylii Damian Aleksaner będzie zawsze w zielonych kaloszach, dla mnie Zagrobelny pozostanie kukiełką z wystającymi drutami... . Jedyna nadzieja w Steciuku i niech się zaprezentuje przynajmniej na poziomie o. Laurentego z Romea i Julii Józefowicza, tylko w klimacie odpowiednim, żeby nie było Co do reszty, czekam w błogiej nieświadomości
|
|
|
Post by Kaja on Jan 4, 2008 9:29:26 GMT 1
Natt pomysł ze słuchawkami pierwsza klasa, chociaż na początek chciałabym to posłuchać. Mimo, że będzie bolało. Co do reszty to mam nadzieję, że charakteryzacja będzie tak dobra, że naprawdę to bedzie upiór a nie jakieś cudo. A co do skojarzeń to ja Zagrobelnego lubie, ale niech on pozostanie dla mnie wampirkiem z łóżka i to mi wystarczy.
|
|
|
Post by Bazylia on Jan 5, 2008 18:21:41 GMT 1
Hihhi, kukie³ka z wystaj¹cymi drutami xD urocze. Ja mam nadziejê ¿e jednak jakimœ cudem bêdzie Steciuk, bo on przynajmniej nie kojarzy siê ani z kaloszami, ani z drutami. Bo œpiew to doæwicz¹ jeszcze, zreszt¹ chyba i tak nie biegniemy na spektakl zaraz po premierze, tylko odczekamy trochê, a¿ siê rozgraj¹ *idzie piæ herbatê na intecjê zlotowego spektaklu*
|
|
|
Post by Bazylia on Jan 8, 2008 14:05:41 GMT 1
|
|
|
Post by Kaja on Feb 4, 2008 16:48:15 GMT 1
pl.youtube.com/watch?v=MDuUXEqDfcYCo będzie 15 marca? Pięknych upiórów dwóch ( ta maseczka na gumkach ) Pojedynek na szabelki na cmentarzu ( w końcu polski upiór musi mieć ułańską fantazję) Raoul drugi cos takiej azjatyckiej urody. Żyrandol tylko druty, ale zostało 6 tygodni. ale ja jestem pełna optymizmu i czekam do kwietnia. PS. Łukasz Zagrobelny jak widzę już się wczuwa w rolę Upiora - "A to komuś coś dosypać..." "Ja kopertę dałem..."
|
|