ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on Nov 18, 2008 23:30:00 GMT 1
|
|
|
Post by Kaja on Dec 2, 2008 16:49:35 GMT 1
Troszeczkę tu przycichło i chyba wiem dlaczego. Niestety u wszystkich praca, studia, remonty, bawienie pociech itp. No cóż taki czas, ze właściwie wszystko jest na ten rok aby następny zacząć już z mniejszą ilością obowiązków (no tak to tylko pobożne życzenie). Grunt to jednak patrzyć z optymizmem. Co na teraz. Pogoda jak widać wiosenna i oby tak było chociaż we święta nie miałabym nic przeciwko lekkiemu śniegowi i mrozowi na Wigilię. Praca dyplomowa napisana i o trzymanie kciuków proszę 17 stycznia o 9.30. Na ten czas wystawianie ocen więc nawiedzają mnie pochody uczniów poprawiających. No i jeszcze wspomnienie "Biesów" w teatrze Stu. Brakowało mi teatru i jak zwykle chce więcej.
To na tyle. Idę napełnić sobie termofor i wygrzewać nerkę bo niestety dorwało mnie jesienne przeziębnienie. Tego co roku moge być pewna.
|
|
|
Post by Kaja on Dec 13, 2008 22:38:44 GMT 1
Najlepsze życznie dla wszystkich dzisiejszych solenizantów. Jak widzę troszkę się ich zebrało. I jeszcze tort urodzinowy Taki nietypowy, bo mi Stefana przypomina. Wtajemniczeni wiedza o co chodzi
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
|
Post by ladyvaljean on Dec 14, 2008 23:26:38 GMT 1
Hej wiedzmy, a jako że Biesy się udały to ja mam propozycję na 07 lutego. Kocur sie zadeklarował że jedzie, więc jak ostatnio dysponujemy podwójną miejscówką w samochodzie ze śląska. www.kijow.pl/index.php?d=wyd&show=1&idw=38163eb287ae19&dPoza tym? Praca prac praca. Bardzo mi się nawet ona podoba i angażuję się mocno. Tak się bałam i niepotrzebnie. I tylko mp3 Phantom of the Opera ciągle ze mną na uszach. Pozdrawiam wieczorowo znad Czarodziejki z Florencji i kubka zielonej herbaty. Po wczorajszym sushi i Garwonów mnie na Japońszczyznę bierze (-;
|
|
|
Post by fidelio on Dec 24, 2008 11:07:19 GMT 1
Trzymajcie się wszyscy ciepło i świątecznie. I niech ten Nowy Rok będzie lepszy. Dla szczęśliwców - jeszcze lepszy.
|
|
|
Post by Kaja on Dec 24, 2008 11:28:40 GMT 1
i trochę śniegu na pasterkę. Nie za dużo.
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 24, 2008 12:33:41 GMT 1
Ciepłych, radosnych, spokojnych Świąt i wszelkiej pomyślności i spełnienia marzeń w nowym roku Tak krótko bo jeszcze jest co robić dzisiaj. Trzymajcie się ciepło
|
|
|
Post by ania727 on Dec 24, 2008 14:23:35 GMT 1
Ja te¿ do³¹czam siê do ¿yczeñ! Wszystkim phanom i nie tylko du¿o zdrowia, szczêœcia, spe³nienia wszystkich marzeñ (nawet tych najskrytszych). Buziaczki
|
|
|
Post by Kaja on Jan 1, 2009 20:18:44 GMT 1
I kolejny rok za nami. Już trochę lat minęło na naszym forum. Zatem zycze wam wszystkiego co dla was najlepsze i oczywiście spełnienia planów i kilku marzeń na ten rok. Niech za rok o tej porze wszyscy będziemy zadowoleni z tego co był.
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
|
Post by ladyvaljean on Jan 9, 2009 21:52:27 GMT 1
A ja mam za sobą wątpliwej nieprzyjemności upiorowe doświadczenia - czyli z autopsji jak to jest spacerowac po miescie z gębą szpetną i paksudną - lub z czymś białym na przykrycie. Mam ospe - wyłam dzis o maskę jak musiałam miedzy ludzi iść ( praca siedząca to się nie przewrócę) W końcu sie czymś białym wysmarowałam i przemykałam się Chyłkiem az jakaś pani mnie nie zagadała " jak pani ładnie wygląda w tych białych kropkach, tak świątecznie" Ómarłam. Ale poza tym jest średnio. Tłuką we mnie paracetamol i jakieś świństwo antywirusowe w ilościach na słonia - moja wątroba myśli o zmianę adresu. Leczę sie zieloną herbata i Wagnerem Byw Wagnera znalazłam to www.youtube.com/watch?v=5ZnXNhFu6dQJEST całe po kawałku A ze wyjazdowa na wiosnę planujemy to się doszkalam. Czy to nie jest ta wiedeńska - upiorna wersja na której była Fidelio i Natti? Fajne to.
|
|
|
Post by Kaja on Jan 10, 2009 12:54:25 GMT 1
Ospa nie taka straszna. Też miałam ją późno, bo w liceum. Przypominała wtedy białą biedronkę jak stwierdził jedn kolega. A po tygodniu niestety kolezanka miała to samo. Zobaczysz jeszcze w pracy przybędzie troche ospy.
|
|
|
Post by fidelio on Jan 11, 2009 16:50:50 GMT 1
Rzeczywiście, to jest wiedeński "Holender", już go kiedyś widziałam na sieci. Jak go zobaczyłam z tą blizną na pół twarzy, to miałam natychmiastowe skojarzenia. Ten był bardziej klasyczny, ale berliński chyba nawet jeszcze lepszy. Spodoba Wam się.
Ospę przechodziłam w przedszkolu. Pamiętam, że swędziało jak diabli, a moja biedna matka całe noce siedziała przy mnie i trzymał za ręce, żebym sobie nie załatwiła twarzy na wieki wieków drapaniem przez sen. Współczuję. A ludzie to naprawdę niekiedy nie potrafią języka za zębami utrzymać. Co babie przyjdzie z takich komentarzy do obcej osoby, która - co nietrudno zauważyć - stara się wtopić w tło i pozostać niezauważona?
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
|
Post by ladyvaljean on Jan 11, 2009 17:19:57 GMT 1
Ależ ten komentarz był przeuroczy! Mnie rozbawił i pooprawiał humor. Dostałam nawet ataku śmiechawki. Czułam się jak brzydactwo i potfur, a tu nagle ktoś miał z tym pozytywne skojarzenia i stwierdziłam, że to ma zabawne strony (-; I dalej z uśmiecham poszłam do przodu. Nie można podchodzić do siebie zbyt poważnie. I lepiej wyglądać jak choinka przyprószona śniegiem i czerwonymi bombkami iż jakieś brzydkie niewiadomo co.
|
|
|
Post by Kaja on Jan 17, 2009 17:51:05 GMT 1
Chciałabym podziękować wszystkim, za trzymanie kciuków, wspieranie i wszystkie dobre słowa. Jesteście kochani :* Obrona była bardzo miła i za każdym razem jest coraz lepiej
Zatem forum zyskało dyplomowanego chemika.
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
|
Post by ladyvaljean on Jan 17, 2009 18:25:30 GMT 1
GRATULACJE! Trzymaliśmy kciuki! Tym większy podziw że jak dal mnie to Chemia ma w sobie coś z czarnej magii. Jest niepojęta. Kaju jesteś Mózg!
|
|