juana
Odwiedzający Operę
Forumowe Szyjątko Lochowe
|
Post by juana on May 30, 2007 15:31:26 GMT 1
Kawa zawsze. Co prawda wolałabym inny lokal, bo Nescafe szczerze nie znoszę (nie lokalu - kawy), ale mogę się dostosować.
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on Jun 18, 2007 22:05:21 GMT 1
RYCHŁOŻ SIĘ ZBIERZEMY ZNÓW? Postał projekt takiego dużego spotkania w wakacje. Na Śląsku ( są podziemia Natti i moja skromna kocia szuflada). Mam nadzieję, że się zbierzemy w jak największej grupie.
Mam pomysł żeby już teraz pogadać o tym jakie terminy ewentualnie wchodzą w grę. Ja w sierpniu mam czas praktycznie cały czas po 06 08.
|
|
|
Post by Aniolek on Jun 19, 2007 16:13:18 GMT 1
My z Mariuszem mamy praktycznie przez całe wakacje czas, ale najlepiej by było gdyby spotkanie było z soboty na niedzielę, wtedy jest 100% pewności, że Mariusz nie będzie musiał iść do pracy
|
|
|
Post by fidelio on Jun 19, 2007 16:17:28 GMT 1
U nas sierpień tak sobie, na początku i na końcu szykują nam się mniej więcej tygodniowe wyjazdy. Ale w środku miesiąca to może się udać. Też zapewne łatwiej w weekend. I w ogóle bardzo chętnie.
|
|
juana
Odwiedzający Operę
|
Post by juana on Jun 19, 2007 18:35:50 GMT 1
A ja nie mam pojęcia, co będzie w wakacje. Liczę na pracę, ale co z nią będzie, to nie mam pojęcia. Jak to się mówi: "wyjdzie w praniu". Jak coś o terminie będzie wiadomo, to się zobaczy.
|
|
|
Post by Kaja on Jun 19, 2007 20:10:12 GMT 1
Co do moich planów wakacyjnych to jest jedna wielka niewadoma. Tzn mam plany, ale trudności z ustawieniem ich w czasie. Jednak mam nadzieję, że uda mi się być.
|
|
|
Post by Nattie on Jun 20, 2007 18:20:45 GMT 1
Ja siê zapisujê oczywiœcie, hihi. Wychodz¹ zatem dwa weekendy: 11/12 lub 18/19 sierpnia. Niestety w tym roku 15ty w œrodê... Mnie oba pasuj¹. Miejsc noclegowych siê znajdzie ile bêdzie trzeba
|
|
|
Post by Bazylia on Jun 21, 2007 10:05:28 GMT 1
Nattie, czyli jak w koñcu z tym zlotem? Sierpieñ? Czy tamten planowany w lipcu to jeszcze coœ innego? Chêtnie bym siê zapisa³a ale niestety nie mam jeszcze zielonego pojêcia co bêdzie w sierpniu. Tzn wiem ¿e wyje¿d¿am, ale nie wiem kiedy i na ile. Ale postaram siê zabraæ ciociê Fifi ;D Jak ju¿ bêdzie wiadomo kto siê wybiera to czy mog³abym dostaæ kompletn¹ listê? Obawiam siê niestety ¿e w sierpniu mi siê nie uda a chcia³abym Was podrêczyæ
|
|
|
Post by Nattie on Jun 23, 2007 19:12:08 GMT 1
Brak krótkiego komunikatu w tym miejscu: otóż dnia 16 czerwca odbyło się w Gliwicach spotkanie, w którym udział wzięły Kaja, Lady Valjean, Hesperyda i Nattie oraz Aga, co się nie chce sfandomizować. Konsumowano desery we włoskiej lodziarni oraz pizzę, a następnie udano się na pamiętny w niepochlebnym tego słowa znaczeniu spektakl "Anna Karenina" do Gliwickiego Teatru Muzycznego. Poza niespecjalnie udanym przedstawieniem spotkanie było bardzo udane Zdjęcia wkleiłam na mój photobucket (http://s109.photobucket.com/albums/n72/nattie_photo/), jak kto zapomniał hasła to proszę pytać. Co do letnich spotkań: lipcowe to Lady V i ja jedziemy z pociechami na wieś, co będzie potem - nie do końca wiadomo. Z powodów logistycznych i lokalowych duży zlot to tam niebardzo. A ten na sierpień to mógłby być większy właśnie, bo: - dużo forumowiczów jest ze Śląska, czyli mają łatwy stosunkowo dojazd - lokalowo dużo lepiej, mój domek i kocia szuflada zapraszają i pomieszczą iel będzie trzeba - można załatwić rodzinną opiekę do dzieci na kilka godzin albo dłużej To myślcie i rozważajcie, który weekend bardziej pasuje!
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on Jun 23, 2007 19:16:35 GMT 1
To ja propnuje 18/19 sierpnia 12 wracam okazało sie z Wdzydzów dużo czasu jest można termin rezerwowac lokalowo, jak powiedziła Natti, ja też oferuję kąt
i mam nadzieję ze nas się zjedzie dużo (-;
|
|
|
Post by Aniolek on Jun 23, 2007 22:53:15 GMT 1
Też jestem bardziej za 18/19, Mariusz ma od 20 sierpnia urlop, więc termin jak najlepszy
|
|
|
Post by Kaja on Jul 12, 2007 16:43:17 GMT 1
To chyba termin 18 -19 sierpnia chyba przejdzie. Ja wtedy tez sie pisze i służe pomoca zarówno kulinarną jak "pwip" (skórt od przynieś, wynieś i posprzątaj)
Zresztą termin jest jak najbardziej na miejscu, bo 18 sierpnia przypadają drugie urodziny naszego forum. Jest co świętować.
|
|
|
Post by Aniolek on Jul 12, 2007 21:45:20 GMT 1
O rzeczywiście to chyba najbardziej odpowiedni dzień na phan meeting, przecież zawsze przyjaciele zbierają się na urodzinach
|
|
|
Post by Aniolek on Aug 6, 2007 19:27:50 GMT 1
Skoro już jakoś tak się zapowiada, że zlot będzie 18/19 jeszcze miło by było się dowiedzieć na jaką godzinę się umawiamy, jak robimy z zaopatrzeniem? (tak jak do tej pory?) i tak wogóle kto będzie A i jeszcze jakby ktoś chciał się zabrać z nami z okolic Goduli to zapraszamy
|
|
juana
Odwiedzający Operę
|
Post by juana on Aug 7, 2007 11:30:21 GMT 1
Mnie, niestety, jednak nie bêdzie. Mia³am siê zjawiæ, ale wypad³o mi w sierpniu tyle ró¿nych wyjazdów, ¿e tego ju¿ nie dam rady wcisn¹æ Szkoda, ale mo¿e nastêpnym razem. Pozdrawiam i ¿yczê Wam mi³ej zabawy.
|
|